Persondatapolitik

1.Indledning:

1.1.Denne meddelelse om databeskyttelse er information til dig, fordi DANTRÆ Brændesalg gemmer dine oplysninger fra webshoppen.

2.Dataansvarlig for personlige oplysninger:

2.1 DANTRÆ Brændesalg , Gribskovvej 7, Kagerup, 3200 Helsinge CVR nr. 17301276 er den dataansvarlige. Det betyder, at vi er ansvarlige for dine personlige oplysninger.

2.2.De dataansvarlige er Tina Pedersen og Morten Pedersen E-mail: dantrae@dantrae.dk,


3.Formål med indsamling af personlige oplysninger:

3.1 Vi sørger for, at dine personlige oplysninger kun benyttes til følgende formål:

3.2 At lette leveringen af produkter, som du har bestilt hos DANTRÆ Brændesalg enten telefonisk, pr. email eller gennem vores webshop samt fakturering.

3.3. Til dette formål indsamler vi: Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse, samt ordredetaljer

3.4 Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren.


4.Dine rettigheder:

4.1 Du kan til enhver tid anmode om at få adgang til dine personlige oplysninger hos DANTRÆ Brændesalg og kontrollere, at forkerte oplysninger rettes, slettes eller ændres ved at benytte kontaktoplysningerne under punkt 6.

4.2 Som registreret hos DANTRÆ Brændesalg har du efter persondataloven altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig.

4.3 På baggrund af eventuelle indsigelser foretager vi sletning i det omfang, det ønskes.

4.4. Vi gemmer dine oplysninger kontaktoplysninger hos os i henhold til dansk lov.

5. Overførsel af personlige oplysninger:

5.1 Vi videregiver alene almindelige personlige oplysninger, navn, adresse, telefonnummer til vore samarbejdspartnere med det formål at kunne ekspedere ordren.

5.2 Medmindre vi aftaler andet med dig kan almindelige personoplysninger udveksles med dig og relevante tredjemænd f.eks fragtmænd ved anvendelse af e-mails uden kryptering

5.3 Vi deler vore almindelige personlige oplysninger med vores andet firma Solbjerghus Træpillecenter ApS såfremt det er relevant for dig.

5.4. Vi forbeholder os ret til at bruge eller videregive oplysninger ,som er nødvendige for at overholde love, regler eller juridiske anmodninger eller undersøgelser.


6. Kontaktoplysninger:

6.1 DANTRÆ Brændesalg, Gribskovvej 7, Kagerup ,320 Helsinge : mobil +45 20160021 : CVR 17301276 :
email: dantrae@dantrae.dk,


7 Cookiepolitik:

7.1 Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Vi benytter disse cookies til at genkende dig og for eksempel huske hvilke varer, der er i
indkøbsvognen, når du handler online hos DANTRÆ Brændesalg

7.2 Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg .Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer , kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via
menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

7.3 Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. IP adressen opbevares så længe, det er nødvendigt i forhold til en eventuel politiefter-
forskning.

8.Sikkerhed:

8.1 Vi passer godt på de oplysninger, du afgiver om dig selv. Vi behandler dem fortroligt og i overensstemmelse med lovgivningen.

8.3 Kun medarbejdere, der har behov for oplysningerne for at kunne udføre ordren, har adgang til dem.

8.2 Betalingsoplysningerne, som indtastes i netbutikken transmitteres krypteret gennem Nets og er ikke tilgængelige for DANTRÆ Brændesalg eller medarbejdere i virksomheden.

9. Links:

9.1 De ovenfor beskrevne retningslinier gælder alene for behandlingen af personoplysninger på dantrae.dk og dantræ.dk.

9.2 DANTRÆ Brændesalg kan derfor ikke gøres ansvarlig for adminstration og behandling af personoplysninger på links, som er tilknyttet vores hjemmeside.

9.3 Du skal derfor være opmærksom på, hvornår du forlader vores hjemmeside.